NIB Group, global partner in credit management

Daadkrachtig • effectief • efficient

Wie zaken doet loopt altijd het risico dat één of meerdere facturen niet worden betaald. En dat terwijl goederen of diensten volgens afspraak zijn geleverd. Een goede cashflow is voor ieder bedrijf uitermate belangrijk. Aanmanen van klanten die niet betalen is een proces dat veel tijd en energie kost. Tijd en energie die u als ondernemer beter in uw core business kunt stoppen. NIB biedt u de oplossing. Sinds de oprichting in 1985 zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van creditmanagement.

Het verzorgen van een minnelijke incassoprocedure in Nederland behoort nog steeds tot onze kernactiviteiten. De Nederlandse grens beperkt ons niet. TCM Netherlands, onderdeel van NIB Group, werkt immers wereldwijd, in meer dan 150 landen. Met de kennis van relevante wet- en regelgeving.

In de loop der tijd hebben wij echter diverse diensten aan ons aanbod toegevoegd. Debiteurenbeheer, factoring, outsourcing, het voeren van een gerechtelijke incassoprocedure en het verzorgen van een effectief executietraject zijn zo maar wat voorbeelden. Juist door dit brede aanbod kunnen we voor elke situatie telkens het meest effectieve (invorderings)middel inzetten. Het realiseren van uw doelstelling is onze uitdaging. En geen uitdaging is ons te groot. Of te klein! Wij maken geen verschil tussen het kleinbedrijf, een internationaal opererende onderneming en een non-profitorganisatie. We staan van oudsher voor iedereen klaar.

Samen met onze klanten bereiken wij met een heldere strategie én een flinke dosis wilskracht het maximale resultaat. Wij bedanken onze klanten dan ook, zij hebben ons succes mogelijk gemaakt. En dat besef leidt bij al onze medewerkers steeds weer tot die extra inspanning om een vordering te incasseren